De optredens bij JJ Musichouse gaan ook in de zomervakantie gewoon door. Aanstaande vrijdag speelt de rockband Nouked en zondagmiddag is het weer tijd voor 'Live op ’t Terras'.

Nouked

De rockband Nouked speelt vrijdag 28 augustus om 21.00 uur. Noukes is een coverband die op geweldige manier oude nummers speelt. Ze hebben grote namen staan op de setlist zoals Led Zeppelin, AC/DC, Beth Hart of Sam Cooke. Vrijdagavond neemt Nouked de muziekliefhebber mee terug in de tijd. De 4-koppige formatie brengt de muziek zoals het hoort, met bezieling, volle overgave en met hart en ziel wat voelbaar is in de zaal. Stevige rocknummers worden afgewisseld met heerlijke blues ballads en swingende soul. In 2013 koos de vakjury Nouked als winnaar van van de Dutch Battle of the Coverbands.

 

Zondagmiddag live op 't terras

Batcrab

Tijdens deze gevarieerde zondagmiddageditie van Live op ’t Terras speelt de Haagse pop/rockband BATCRAB. De band opgericht in 2011, weet tot op heden elke wedstrijd/talentenjacht waaraan zij meedoen te winnen. Zij spelen zowel covers als eigen werk. Hun nummer “Blindfolded” behaalde in 2016 de 25ste plaats in de Haagse top 100 .

Marcel de BoerMars (Marcel de Boer) zingt en speelt veel verschillende instrumenten. In zijn studio werkt hij met veel bekende artiesten als Urban Heroes, Hans Vermeulen, Glenda Peters. Naast het spelen van covers schrijft Karen Meinderts schrijft al jaren haar eigen muziek. Tijdens de akoestische middag zal ze zowel covers als eigen nummers spelen, Engels- en Nederlandstalig.

Programma

Vrij 28/07 Nouked (rock), Aanvang 21.00 uur, € 5,-

Zon 30/07 'Live op't terras' met: Batcrab & Mars, Karen Meinderts, Aanvang 15.00 uur, gratis toegang. Zie voor meer informatie van het programma van JJ Musichouse

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-