Lekkere muziek, optredens, activiteiten en heel veel gezelligheid. Je vindt het allemaal bij Zondag in’t Park in het Zoetermeerse Nicolaaspark!

2014 09 07 Terra Zondag in t park 183 1 300x20014.00 UUR: The Band Juicy

15.30 UUR: Shamrock And The Tulips

ShamRock and the Tulips is een Harmonisch-Akoestisch-Funky Folk trio waarbij je stil mag gaan staan mijmeren. Sinéad, Boris and Gijs laten je dansen terwijl je nog aan het bedenken bent waar de tekst eigenlijk over gaat, stellen je in staat om weg te dromen terwijl je de muziek rustig laat indalen. Een oase van gevoel, beleving en harmonie, één met de gevoelige snaar.

17.30 UUR: Mooi Weer Op Straat

Op verzoek, en terecht! De feestband was eerder in ‘t Park en won in 2015 de titel van UIT-band. Hoe de heren zelf hun verschijning op het podium omschrijven? ,,Wij zijn professioneel tentafbrekers. Bij ons gaat altijd het dak eraf.”

                                                

Activiteiten:

  • Knutselen in de huiskamer bij atelier Le Rouge
  • Workshop in de lintenhut door CKC & Partners. Je fantasiedier op papier: leef je uit met potlood, kwast en krijt in alle kleuren van de regenboog en papier!
  • Poppentheater met Zeezelaar, We verzinnen samen een spannend verhaal. Van de personages maken we poppen, van de plekken achtergronden, van de dingen decors. Regelrecht uit de fantasie van de kinderen ontstaat een heuse voorstelling.
  • Vandaag kun je je weer laten omtoveren tot alles wat je maar wilt! De kunstenaars van Verkleedkist De Tijdmachine nemen glitters en gekleurde schminck mee om je mooi te maken!
  • Kunstenaar Tobias Becker Hoff van Urban Art Studio, maakt een drieluik over het bijenlandschap op de muur van Terra Art Projects.
  • De Bee Galerie is te bewonderen in de buitengalerie in ‘t Park!

Zondag in’t Park vind je van 13.00 tot 20.00 uur in het Nicolaaspark aan de Dobbe. Ook volgende week, 13 augustus is er nog een Zondag in’t Park!

-advertenties-

-goede doel-