2017 08 06 11.01.42In het Zoetermeerse Stadshart zijn vanaf dit weekend heel zeldzame Pokémon te vangen, vele Pokémon verzamelaars zijn dan ook verwoed op jacht gegaan. Slechts in 4 steden in Nederland zijn deze Pokémon, waaronder Kangaskhan en Unown, te vinden.

Pokémon Kangaskhan werd tot nu toe alleen gespot in Australië, waardoor het nu een buitenkans is voor Europese spelers om er één te vangen. In Nederlanpokemon mobile news 1080x609d kun je behalve in het Zoetermeerse Stadshart, ook terecht in Almere, Amsterdam en Leidschendam. In het Stadshart vind je dan ook Pokémon verzamelaars vanuit de hele regio, tot aan België aan toe.

Niantic, de ontwikkelaar van het spel Pokémon Go, stelt dat de Pokémon zullen opduiken in Europa tot 21 augustus. Niantic zag zich gedwongen om andere grotere Pokémon events af te zeggen, de extra Pokémon zouden worden ingezet als compensatie.

Het Stadshart zelf was niet bereikbaar voor commentaar, maar zij varen wel bij de plotselinge Pokémondrukte, die vele nieuwe bezoekers naar het centrum brengt.

-advertenties-

-goede doel-