JobHulpMaatjeZoetermeer Samen werkt hetJobHulpMaatje Zoetermeer gaat mensen in de knel helpen bij het vinden van werk of vrijwilligerswerk. Diaconale  organisaties van de Zoetermeerse Kerken ondertekenden 16 augustus de intentieovereenkomst. JobHulpMaatje opereert in meerdere steden in Nederland al met succes.

JobHulpMaatje gelooft dat iedereen in deze samenleving van waarde is op basis van zijn eigen persoon, talent en mogelijkheden. JobHulpMaatje wordt daarbij gedreven door respect voor naastenliefde en de Bijbelse motivatie en opdracht om op te komen voor kwetsbare mensen. Het verliezen van je werk is heftig. Daarom helpen gecertificeerde vrijwilligers van JobHulpMaatje met een steuntje in de rug zodat de deelnemers aan JobHulpMaatje weer, geheel naar vermogen, mee kunnen doen in de samenleving.

 

Aanvullend en onderscheidend

JobHulpMaatje is een vrijwilligersorganisatie en concurreert niet met de officiële instanties of met andere organisaties maar vult aan waar dat nodig is.  JobHulpMaatje onderscheidt zich door  een alomvattende en individueel gerichte aanpak. De samenwerking wordt opgezocht. Bijvoorbeeld met SchuldHulpMaatje, de succesvolle ‘grote broer’ in Zoetermeer – immers schulden hebben vaak een oorzaak in werkloosheid….

 

Wanneer gaat JobHulpMaatje van start?

JobHulpMaatje Nederland  helpt bij het opzetten van de organisatie in Zoetermeer. Streven is om nog dit jaar de eerste 10 á 15 JobHulpMaatjes te werven, en direct daarna zal gestart worden.

Inlichtingen en contact: Flip Bakker 0624689649

-advertenties-

-goede doel-