BSO Foto bij persbericht 2Kern Kinderopvang sloot de zomervakantie spetterend af met de onthulling van een nieuw logo. Omdat Kern Kinderopvang Zoetermeer het werkgebied heeft uitgebreid, heet zij voortaan Kern Kinderopvang. Bij deze nieuwe naam hoort een nieuw logo en nieuwe website die maandag 21 augustus wordt gelanceerd. Reden genoeg voor een feestje!

 

KIDSclub foto bij persbericht 1Bijna 400 BSO-kinderen van 4 tot 9 jaar van Kern Kinderopvang verzamelden zich in Zoetermeer voor een spannend spel door de wijk Rokkeveen. Hierna volgde een spetterende onthulling van het nieuwe logo. Daarbij werd regiomanager Annemiek van Iersel blij verrast met een schilderij dat zij cadeau kreeg van Lijsternest en Flamingonest. Het feest ging daarna nog even door met een disco met dj.

KIDSclub-kinderen puzzelen nieuw logo in elkaar

De 150 kinderen van de KIDSclubs (ouder dan 9 jaar) vierden hun eigen feestje. Zij verzamelden bij KIDSclub het Koekoeksnest. De afgelopen weken hebben zij hints gekregen over het nieuwe logo. Met deze hints mochten zij zelf bedenken hoe het nieuwe logo eruit kwam te zien op een canvasdoek. Al deze schilderijen zijn beoordeeld door een jury bestaande uit kinderen van de KIDSclubs. De winnaar kreeg een gouden beker. Na de bekendmaking van deze winnaar puzzelden de kinderen het echte logo in elkaar.
De jongere kinderen op de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn verblijd met een taart. Alle kinderen gingen naar huis met een leuk gadget met het nieuwe logo.

-advertenties-

-goede doel-