ckc workshopsBezoekers van de Open dag van CKC en Partners kunnen op zaterdag 26 augustus van 11.00-16.00 uur terecht voor informatie over tal van activiteiten op het gebied van muziek, dans, musical & theater, nieuwe media, fotografie en beeldende kunst. Daarnaast kan iedereen genieten van optredens en exposities door én voor leerlingen.

 

Met gemiddeld zo’n 2000 bezoekers is de Open Dag altijd een dag om naar uit te kijken: een Kinderplein met workshops en activiteiten, een groot buitenpodium met spetterende dans- en muziekoptredens en het Digital Art Lab waar je je kunsten kunt ‘digitaliseren’. Dit jaar is er een extra groot podium naast het gebouw met optredens op het gebied van zang, bands, djembé, theater en musical. Kortom een dag waar bezoekers, leerlingen en docenten samenkomen voor een feestelijke dag vol kunst en cultuur!

ckc zoetermeer klassiek v danspodium pax de deuxEen aantal highlights van de dag:
- De dag begint met een spetterende opening met een optreden van het Djembe-trio (winnaars van het HKC-CKC Muziekconcours 2017) samen met Circus Nevermind, beginnend om 10.30 uur in de Dorpsstraat en eindigend om 10.50 uur met een slotstuk op het grote podium bij CKC & partners waarna om 11.00 uur de dag officieel is begonnen.

- Het Digital Art Lab zorgt de hele dag voor een livestream: de razende reporter gaat het hele terrein af om alle partners te laten zien en ook een paar optredens kun je live volgen via Facebook.

- Op het Kinderplein (0-6jr) doen kids mee met workshops zoals mini jazz, kleutercello, theaterkids of kleuterhiphop.

- Gek op beeldende kunst? Loop eens door het Kunstlaantje en probeer verschillende vakken uit!

- Zin om te bewegen en te dansen? Dat kan de hele dag door in de Theaterzaal waar je kunt meedoen met workshops zoals zumba, klassiek ballet of Argentijnse Tango .

Kijk voor het volledige programma op www.ckc-zoetermeer.nl/opendag  Voor vragen kunt u altijd bellen naar 079-3161411 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

-advertenties-

-goede doel-