Facebook algemeenDe eerste Week van de horeca in Zoetermeer laat de hele stad bruisen van de activiteiten! De hele week draait het bij Zoetermeerse horeca ondernemers om gezelligheid en is er de gelegenheid om te lunchen of dineren voor een aantrekkelijke prijs bij de deelnemende horecavestigingen. De week wordt zaterdag 26 augustus afgetrapt met een heus Stadsdiner aan de Dobbe.

Datum: zaterdag 26 augustus t/m vrijdag 1 september 2017

Samen met vrienden, familie, kennissen en onbekenden kan tijdens het Stadsdiner worden genoten van een overheerlijk bruis driegangen menu, samengesteld door cateraar Smaak & Vermaak. Vervolgens vinden er gedurende de horecaweek bij diverse deelnemende locaties horeca acties plaats. Zo kun je tijdens de horecaweek op maandagavond romantisch dineren bij één van de Zoetermeerse McDonald’s restaurants en op donderdagavond en vrijdagavond bij de Bakkerswinkel van de Planken eten. Om het nog gekker te maken zal er bij The Old Pal op de vrijdagmiddag een LunchBeat zijn.

Op de website www.bruisendzoetermeer.nl kunt u alle informatie vinden over de acties van alle horeca deelnemers in Zoetermeer.

 

De Zoetermeerse horecaweek telt 35 horeca deelnemers:

Clooney, Pavarotti, Hoeve Kromwijk, De Sniep, Happy Moose, McDonald's, The Old Pal, Vrienden van de Burgemeester, Sweetlake Italy / Dekker Zoetermeer, Class by Jofel, Doppio Espresso, Bram Ladage, Queen of Hearts, Vrienden, Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, TotZo! Eten & Drinken, Hudson Bar & Kitchen, Woodstone Pizza & Wine, Restaurant SoSo, Di Niente, 1892 Eten & Drinken, De Heeren van Soetermeer De Beren, Brasserie Napoleon, Bij Daan koffie & lunch, Brasserie De Verleiding, Chocolate Company, Bagels & Beans, Tapasrestaurant El Pueblo, De Bakkerswinkel, Brasserie Oh Die & Restaurant Atlas, Lunchroom Iedereen een Maaltijd.

-advertenties-

-goede doel-