Buurtvereniging Buytenrode Achterzijde 2000x1333Buurtvereniging Buytenrode viert feest. Op vrijdag 25 augustus bestaat de buurtvereniging precies 40 jaar. Dit viert de buurtvereniging met een jubileumreceptie voor (oud) leden, buurtbewoners en partners van de buurtvereniging. Burgemeester Aptroot is aanwezig om het feest te openen. 

Tijdens de zomermaanden was de buurtvereniging gesloten voor verbouwingswerkzaamheden. De buurtvereniging heeft een nieuw interieur dat voor een groot deel door vrijwilligers zelf is gedaan. Het nieuwe interieur wordt tijdens de jubileumreceptie officieel geopend. 

 

Programma

De jubileumreceptie vindt plaats op vrijdag 25 augustus vanaf 16.30 uur bij Buurtvereniging Buytenrode aan de César Franckrode 60, 2717 BG Zoetermeer. U kunt bij de buurtvereniging gratis parkeren.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.30 uur ontvangst met een hapje en een drankje
17.15 uur officiële opening van de buurtvereniging door burgemeester Aptroot

 

Buurtvereniging Buytenrode

Buurtvereniging Buytenrode, opgericht op 25 augustus 1977 en gelegen in de wijk Buytenwegh, organiseert activiteiten voor bewoners van Buytenwegh. Ook bewoners uit andere wijken van Zoetermeer zijn van harte welkom. Zowel volwassenen als kinderen kunnen verschillende activiteiten volgen op alle dagen van de week, waaronder bingo-avonden, knutselen voor kinderen, dartwedstrijden, dansavonden. Kijk op www.buytenrode.nl voor alle activiteiten.

 

-advertenties-

-goede doel-