ambassadeurs

Karel en Ronnie hebben er als Positieve Ambassadeurs helemaal zin in!

De Positieve Ambassadeurs van Zoetermeer hebben op de eerste jaarlijkse Geel-blauwdag bekend gemaakt de partij Zoetermeer Vooruit te steunen in de campagne richting de volgende gemeenteraadsverkiezingen. De feestdag voor Zoetermeerders werd gehouden bij café Hovesteijn, met veel muziek en bbq.

Veel mensen waren voor de gelegenheid gekleed in geel-blauw, de kleuren van Zoetermeer én van de Positieve Ambassadeurs. Op het feest waren verschillende Zoetermeerse bands te horen, zoals Mpac. Road 2 Nowhere en Spin-off7. Meat & Daily's verzorgde de BBQ pakketten.

De Positieve Ambassadeurs worden vanaf nu vorm gegeven door Ronnie Meurs (in het geel) en Karel Matla (blauw). Ambassadeur Ron Sloof stopt met zijn vrijwilligerswerk voor de Positieve Ambassadeurs, zijn rol als blauwe ambassadeur kostte te veel tijd om te blijven volhouden naast zijn net opgezette eigen bedrijf. Ron begon onlangs met een thuisbezorgservice voor medicinale cannabis, bring2me.nl. Binnenkort leest u hierover een interview op onze website. Nu de ambassadeurs zich ook gaan inzetten voor de campagne van Zoetermeer Vooruit kost het te veel tijd om het eigen bedrijf en het vrijwilligerswerk te combineren. Ron: "We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. We hadden niet verwacht dat het zo snel zo groot zou worden en met de politieke campagne erbij wordt het wel erg veel. Ook vind ik het lastig om een belang van een politieke partij te combineren met het ambassadeurschap. Maar ik wens Ronnie en Karel veel succes verder!"

 

Positiviteit in de stad brengen

Juliette Meurs-Troch, fractievoorzitter Zoetermeer Vooruit: “We zijn uiteraard heel blij met de ondersteuning van de Positieve Ambassadeurs en het feit dat ze ons gedachtengoed steunen. We zijn aan het onderzoeken of we in de positieve ambassade inloopspreekuren kunnen houden zodat de inwoners ons, onder het genot van een kopje koffie, beter kunnen leren kennen en hun problemen of ideeën voor kunnen leggen. Per slot van rekening zijn wij er voor de inwoners en niet voor onszelf. Dit is één van de manieren waarop we proberen positiviteit in de stad te brengen. De inwoners zullen nog veel van ons en de positieve ambassadeurs horen en zien de komende periode.”

 

-advertenties-

-goede doel-