beachvolleyHet Beachvolley Spektakel beleeft zondag 3 september alweer de 26e editie op het Noord-Aa strand. Sportief en recreatief bezig zijn met entertainment voor jong en oud. Een jaarlijks uitje met hoog fun-gehalte en elk jaar vele enthousiaste bezoekers.

Om in de juiste stemming te komen is er gekozen voor een tropische ambiance met een opzwepend programma van verschillende beach-deejays. Speciaal voor de kids staat er een vet springkasteel om je op uit te leven. Kinderen kunnen geschminkt worden. Voor de dappere aanwezigen is er natuurlijk de traditionele mechanische stier.

Het officiƫle startschot is om 10.00 uur, waarna het volleyen start op meerdere velden tot circa 16.00 uur. De beach-after-party duurt tot 20.00 uur.

 

Aantrekkelijke  prijzen

Afgestemd op dit swingende spektakel zijn de food & drinks tegen zeer aantrekkelijke prijzen te verkrijgen aan het gezellige terras tijdens het Beachvolley Spektakel. Wat dacht je van 1,50 voor een biertje? Maar dan ook 1,50 voor een wijntje of fris! Dus geen 'happy hour', maar een 'happy day'!

Recreatief beachvolleyen met feel-good-music... Een aantal deejays zullen deze dag aanvullen met een speciaal 'groovy beach' repertoire. Funky en summer van Eddy Fernandez, back to the 80-ties & 90-ties van Deejay Jeroen (Locomotion) en soulfull house van Miguel Yobless.

 

Inschrijven nog mogelijk

Inschrijven kan via de website: www.beachvolleyspektakel.nl . Voor meer informatie over deelname en/of sponsoring kan contact worden opgenomen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor toeschouwers en bezoekers is het hele evenement gratis toegankelijk.

-advertenties-

-goede doel-