PhysicaFortius2In het opvallend vormgegeven Multifunctioneel Sportcentrum Zoetermeer aan het Willem Alexanderplantsoen in de Driemanspolder kunt u nu ook terecht voor fysiotherapie. Physica Fortius is een nieuwe praktijk met een nieuwe werkstijl, waarbij de behandelaar extra aandacht heeft voor de persoon zelf.

Fysiotherapeut Pim van Zonneveld: “Of het nu gaat om een lichamelijke klacht die u voor het eerst ervaart, langdurige blessures of een revalidatietraject na ongeval of operatie, de juist vorm van therapie moet op u afgestemd zijn: dat is ons doel.”

Klachten aan het bewegingsapparaat verminderen en verhelpen is het doel van fysiotherapie, maar iedere persoon is anders en gaat op andere wijze om met zijn of haar lichaam. Dezelfde lichamelijke klacht bij twee verschillende personen kan om twee geheel verschillende therapieën vragen om echt van de klachten af te komen. Daarom is het zo belangrijk dat een fysiotherapeut zich inleeft in uw situatie en daar een passend plan voor maakt. Dat betekent dat er gericht geoefend moet worden en dat u zelf ook goed weet wat er belangrijk is bij uw sport, werk of bezigheden.

Physica Fortius beschikt over twee behandelkamers en een modern ingerichte trainingsruimte, waar met gerichte oefeningen gewerkt kan worden aan bewegingsvrijheid, coördinatie, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. De praktijk is gevestigd op het Willem Alexanderplantsoen 6A te Zoetermeer en bevindt zich achter de school waar ook de Sanquin Bloedbank zit. Zodra je het schoolplein oploopt, zie je het Multifunctioneel Sportcentrum Zoetermeer vanzelf staan. Het is het gebouw met verticale gekleurde strepen aan de buitenkant en deels op palen staat.

-advertenties-

-goede doel-