CVTwee werkzoekenden uit Zoetermeer scoorden in augustus hoog bij de landelijke cv van de maand verkiezing. Zoetermeerse Shirley Weemeijer eindigde als derde, maar won de Publieksprijs. Abigail Germin werd met haar cv zelfs de winnaar van de competitie.

 

Het cv van de maand wordt gekozen door de bezoekers van de website van SollicitatieLAB en door een panel van ervaren recruiters. De cv's van Abigail en Shirley waren uit de vele ingezonden cv’s al genomineerd en eindigden nu dus ook in de top 3. Het cv van Abigail werd geprezen door de rustige, mooie en duidelijk opmaak en de informatie die to-the-point is. In het cv van Shirley viel met name haar video cv op waar een link van was opgenomen, zie op YouTube

Als cv van de maand augustus, mag Abigail aan het eind van het jaar ook meedoen aan de cv van het jaar 2017-verkiezing.

 

Leerzaam

Abigail: “Ik was al een tijd van plan om mijn cv om te gooien. Meedoen aan het cv van de maand was een mooie manier om uit te vinden hoe recruiters tegen deze wijzigingen aankijken. Dat was leerzaam, ik kreeg veel goede feedback. Uiteindelijk met een positief resultaat dus! Die nieuwe baan moet nu ook gaan lukken!”

Abigail Germin is afgestudeerd jurist en zoekt een baan in het juridische werkveld. Nummer 3 Shirley Weemeijer, kreeg ook veel reacties en zoekt een baan als communicatie medewerkster / grafisch ontwerpster.

 

Zelf meedoen?

Meedoen aan het cv van de maand is gratis. Door je cv op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maak je kans om genomineerd te worden.

-advertenties-

-goede doel-