sara lovestam 2013 1De eerste 200 bezoekers van het Boekenfestival , de start van het Nederlands Thrillerfestival, kunnen zondag 22 oktober een gratis exemplaar bemachtigen van het boek ‘Lichtschacht’ van Anne Goldmann. De actie begint om 12.15 uur in het Stadstheater en vanzelfsprekend geldt hier op = op!

Op een avond ziet Lena op het dak tegenover haar flat drie mensen zitten. Ze praten en drinken, kennelijk hebben zij iets te vieren. Even later zitten er nog twee. Is de ene vrouw snel weggelopen, gevallen of zelfs geduwd? Wanneer Lena op onderzoek uit gaat, komt zij in de problemen……

De 200 gratis boeken worden aangeboden door Uitgeverij Stortebeeker die de twee  buitenlandse auteurs -Sara Lövestam uit Zweden en Klaus-Peter Wolf uit Duitsland- samen  met de Stichting Nederlands Thrillerfestival naar Nederland heeft gehaald. Beide auteurs zullen een lezing houden deze zondagmiddag, terwijl hun in het Nederlands vertaalde boeken als primeur voor ons land tijdens dit festival te koop zullen zijn.

Van Sara Lövestam, winnares van de Grand Prix de Littérature Policiëre 2017, is dit het eerste deel van haar serie misdaadromans met Kouplan, uitgebracht onder de titel ‘De verdwenen dochter’. Klaus-Peter Wolf komt zijn nieuwste boek presenteren: ‘Doodse stilte op het Wad’.  De toegang deze zondagmiddag tot het Stadstheater is gratis.

Zie voor meer informatie over het complete Thrillerfestival programma 2017: www.nederlandsthrillerfestival.nl

 

Foto: Sara Lövestam

-advertenties-

-goede doel-