Slider Rock It 2De Zoetermeerse najaarskermis heeft dit jaar een Halloween-thema. Daarmee sluit de kermis mooi aan op de vele Halloween- en griezelactiviteiten die in dezelfde periode in Zoetermeer plaatsvinden, zoals het Nederlands Thrillerfestival, Griezelen in de Bibliotheek en de Halloween Walk in het Stadshart.

De kermis is tot en met zondag 29 oktober dagelijks geopend van 14:00 - 23:00 uur op het evenemententerrein aan de Van der Hagenstraat te Zoetermeer. Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende  attracties. Maar ook smikkelen en smullen kan naar hartenlust. Op de kermis is er voor ieder wat wils. Ben je een echte waaghals en houd je van draaien dan is de Parajump zeker een bezoekje waard. Ook de Botsauto’s, Breakdance en Future Dance moet je proberen.

Rock-it!

Sensatieliefhebbers zijn er ondersteboven van, dé attractie van dit jaar is de Rock-it! Op 24 meter hoogte op 3 manieren tegelijk 360° over de kop. De Rock-it is hét spektakel op iedere kermis of evenement. De goed onderhouden attractie is volledig voorzien van veelkleurige LED-verlichting in veel kleuren. Het is dan ook de eye-catcher van dit najaar.

Als je het ‘rustiger’ aan wilt doen, kom je dan uitleven in het Funhouse of de Rupsbaan. Voor kinderen zijn diverse attracties te bezoeken zoals de Mini-cars en de Draaimolen. Ook oefeningsspelen zijn op de kermis volop te vinden, waarbij pluche beesten, horloges en andere leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Voor de zoetekauw is er een suikerspin- en gebakkraam met heerlijke oliebollen. De hartige trek kan gestild worden bij de frietkraam.

Eurodag en Familiedag

De Floravontuur Najaarskermis is een van de voordeligste kermissen in de regio. Daarnaast biedt de kermis aantrekkelijke kortingen om het kermisbezoek nog voordeliger te maken. Zo is op het op zondag eurodag (tot 18:00 uur). Woensdag 25 oktober is het familiedag. 3 kaartjes halen en maar 2 betalen! (tot 18:00 uur). Deze woensdag kunnen kinderen zich ook laten schminken als Halloween griezel.

Halloween

Zaterdag 28 oktober is het ’s avonds Halloween Fright Night met echte acteurs. Hou je van griezelen en gruwelen breng dan op één van deze avonden een bezoekje aan de kermis en laat je de stuipen op het lijf jagen!

 

-advertenties-

-goede doel-