Cadeautjes2Is het veel te vroeg Kerst in de winkels? Deze vragen stelden wij onze lezers afgelopen zaterdag op Facebook. Ruim 11.000 lezers bekeken de vraag. De meningen blijken zeer verdeeld te zijn.

Van de 26 mensen die ook commentaar gaven, gaf iets meer dan de helft aan zo’n vroege Kerstsfeer juist heel leuk te vinden.  Deborah vindt het ‘geweldig’. Ook Linda vindt het geweldig om alvast ideeën op te doen. Vera vindt het leuker als de spullen pas na 5 december in de winkels liggen, maar snapt wel dat het voor de winkeliers winstgevender is dat nu alles al in de winkels ligt. Tara heeft er geen zin meer in tegen de tijd dat het Kerst is: ‘Gewoon lekker na 5 december zoals vroeger’. Alexander vindt het te veel dat er nu tegelijkertijd Kerst-, Sint- en Halloweenspullen in de winkel liggen. Arida, Miranda en Nadine vinden het veel te vroeg. Dinie vindt het zelfs ‘belachelijk vroeg’: “Laat het dan maar het hele jaar hangen.”

Vandaag komt er een heel bijzondere lezersvraag op Facebook. U als lezer kunt aangeven wat voor vraag u de burgemeester altijd al had willen stellen. De redactie selecteert de beste vragen en neemt die mee naar de burgemeester.

-advertenties-

-goede doel-