scare zones

walk

Morgenavond barst het horrorgeweld van de Halloween Walk los in Zoetermeer! Op maar liefst 15 verschillende plekken in de stad doen mummies, vampieren, heksen en zombies hun uiterste best om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Bekijk hier het volledige programma van de Walk!

De  meest krankzinnige Halloween Walk ooit strekt zich uit over het hele Stadshart, van het nieuwe Cadenza tot en met het uiterste puntje van het Westwaarts. Het publiek loopt er langs 6 verschillende scare zones, elk met hun eigen thema. Daarnaast wordt er door verschillende Halloweengroepen opgetreden op 5 Theaterplekken en is er 1 locatie waar dance shows worden gehouden.

Het stiltepark is deze avond verre van stil, hier kunnen de echte durfals meedoen aan het ‘Haunted Park’, een spokentocht langs de meest bizarre en angstaanjagende figuren.

De Halloween Walk zal vanaf 19.00 uur aanvangen in het Stadshart. Leeftijdsadvies voor de Halloween Walk is 12 jaar.

 

 

moviezoneScare zones

Wie vanaf het Westwaarts (bij het station Centrum West) Zoetermeer betreedt krijgt op vrijdag 27 oktober allereerst te maken met de Movie zone in de Burg. van Leeuwenpassage. Loop door naar de Promenade en je ziet vervolgens de Ghost zone (Wegstapelplein) en de Dead zone (Bovenlangs). Purges zone vind je op het Driekant, vlak voor de ingang van de Stadshart Passage. De twee laatste scare zones bereik je door vanaf het Stadhuisplein richting Cadenza te lopen, achtereenvolgens kom je dan de Witches zone (Stadhuisplein) en de Circus zone tegen.

 

theatreshowTheater

Je blijft natuurlijk even wat langer staan bij de verschillende theaters, er zijn er maar liefst 5! De eerste, vind je op het Westwaarts bij de Westwaarts Passage: Circo los Mortes. Op het Promenadeplein geven verschillende dansgroepen Halloween Dance Shows en langs het Noordwaarts bij de Action vind je Theater The Absurdists, de Funny Freeakshow en Mr. Volta. Voor het laatste theater, Monster of the Jungle, loop je door naar Cadenza, aan het Oostwaarts.

lasershowHalloween laser show

Dit jaar zal er wederom direct na afloop van de Halloween Walk op de Markt en Dobbeplas van Zoetermeer een spectaculaire laservideo eindshow plaatsvinden. Deze eindshow is de afsluiter van het Nederlands Thrillerfestival en de Halloween Walk. Het voorprogramma start om 21.30 uur en opvolgend de show om 21.45 uur en deze wordt mogelijk gemaakt door Omroep Max in samenwerking met het Nederlands Thriller Festival.   Advies leeftijd vanaf 12 jaar. De  markt is open vanaf  20.30 uur.

-advertenties-

-goede doel-