Voetbal - Hoofdtrainer Fouzi Mesaoudi van FCZoetermeer heeft zijn contract verlengd met twee jaar. Het nieuwe contract past bij de ambitie van de club om binnen twee jaar de stap te maken naar de 2e klasse. Voor Fouzi een uitdaging die hij maar al te graag aan gaat.

"Het bestuur van FC Zoetermeer is verheugd om te kunnen melden dat het contract met Fouzi Mesaoudi met twee jaar is verlengd," zo laat de club weten.

Op 3 februari 2017 kwamen Tieme Kamphuis (bestuurslid voetbalzaken, foto links) en hoofdtrainer Fouzi Mesaoudi naar de club in Rokkeveen om de handtekening te zetten onder een contract voor twee jaar. Precies in die tijd wil de club naar de 2e klasse.

Fouzi is trainer van het eerste van FCZ. Hij is sinds dit seizoen (sept 2016) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.  Hij is een oud profvoetballer van oa Sparta Rotterdam. Fouzi en ook de nieuwe technisch coördinator Driss Rahouani hebben er alle vertrouwen in om binnen twee jaar de stap te maken naar de 2de klasse.

Met het spelen in de 2de klasse wil de club de jeugd, die al op hoofdklasse en derde divisie niveau speelt behouden voor FC Zoetermeer.

hoofdtrainerFCZ

Tieme Kamphuis en Hoordtrainer Fouzi Mesaoudi

 

Bestuurslid Tieme reageert: "Fouzi en ook onze nieuwe technisch coördinator Driss Rahouani hebben er alle vertrouwen in om binnen twee jaar de stap te maken naar de 2de klasse. Met het spelen in de 2de klasse willen wij onze jeugd, die al op hoofdklasse en derde divisie niveau speelt behouden voor FC Zoetermeer".

 

-advertenties-

-goede doel-