IMG 0437Afgelopen zaterdag moest SVO het thuis opnemen tegen v.v Roodenburg uit Leiden in de 4de klasse A. Met een zeer dunne selectie moest SVO het opnemen tegen de hoogvlieger...

SVO begon de wedstrijd erg zwak en slordig. Terwijl Roodenburg de wedstrijd met goed en verzorgd voetbal begon. En dat leidde al gauw tot de 0-1 (min 15). SVO probeerde van alles maar moest toch al binnen een half uur spelen aankijken tegen een 0-3 achterstand. Na de 0-3 was de motivatie bij SVO ver te zoeken en nog voor rust stond het al 0-5 voor Roodenburg.

De 2de helft gaf hetzelfde beeld als de eerste. SVO zoekende en Roodenburg bleef georganiseerd voetballen. In de 65ste minuut werd het 0-6 en weer 5 minuten later had Roodenburg zijn zevenklapper binnen. Tien minuten voor tijd kon SVO nog de eer redden, maar het verschil zou zeven doelpunten blijven want Roodenburg wist in de slotfase nog de eindscore op 1-8 te brengen.

Door het verlies staat SVO nu op een 12de plek met 12 punten. Volgend weekend moet SVO het uit opnemen tegen v.v UDO uit Oegstgeest.

Opstelling van trainer Fred van Dokkum; Tim Wigchers, Walter van Ettinger, Wouter Stuurman, Rick Prins, Michael Jongejan, Melvin Sie, Jasper van Vliegen, Mark van Domburgh, Arjen van Santen, Jeffrey van Dokkum en Fabio van hek.