silverdome panters kwart finaleDe competitie in de BENE-League is inmiddels bij de play-off fase belandt. De Silverdome Panters zijn als vierde in poule A geƫindigd en spelen vanaf vrijdag 3 maart de kwartfinale in een best of three serie tegen de koploper van Poule B namelijk de UNIS Flyers uit Heerenveen.

De Flyers, winnaar van de Ron Bertelingschaal, bekerkampioen en afgelopen weekend nog het kampioenschap van Nederland, zijn op dit moment 'the team to beat' in Nederland. Toch lieten de Friezen onlangs zien ook in eigen huis niet onverslaanbaar te zijn.

 

Return

Nadat eerst een uitwedstrijd in Thialf op het programma staat volgt op zaterdag 4 maart de return in Zoetermeer. In het Silverdome gaat deze spannende wedstrijd met de halve finale als inzet om 20.00 uur van start. De afgelopen weken waren de tribunes in het Silverdome goed gevuld met een publiek dat absoluut heeft bijgedragen aan de winst op de Eindhoven Kemphanen en Antwerpen. Daarom hopen de Panters ook dit keer op een goedgevulde ijshal.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.ticketmaster.nl

foto: Patrick Dolkens

tekst: Michel Streur

-advertenties-

-goede doel-