taverzo rheinsbergpokal

Op de foto v.l.n.r.: Katinka, Peter en André

In het Duitse Rheinsberg zijn drie spelers van Taverzo aanwezig geweest op een internationaal rolstoeltafeltennistoernooi. Peter Kopetzky, Katinka van der Wees en André de Knegt kwamen uit voor het Zoetermeerse Taverzo en kunnen trots terugkijken op goed tafeltennis.

Peter Kopetzky wist in het toernooi een knappe halve finale te halen. In deze halve finale verloor Peter helaas in de vijfde game met 11-9. In de troostfinale wist hij zich echter knap te herpakken en een derde plaats af te dwingen. Dit in combinatie met twee eerdere tweede plaatsen zorgde voor promotie naar de A-klasse. Een klasse waarin veel Europese top 50 spelers actief zijn.
Katinka van der Wees wist een zeer knappe kwartfinale in haar rolstoelklasse te behalen. Daarin verloor ze helaas. Desondanks mag ze vol trots terugkijken want er was duidelijk spraken van een enorme persoonlijke groei.
André de Knegt had nog veel last van een schouderblessure maar desondanks weerde hij zich knap. Echt mee doen om de prijzen, dat zat er helaas niet in.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-