geuzenloopGeuzenloop en Runnersworld Zoetermeer hebben een sponsorcontract afgesloten voor 2 jaar, met de optie voor nog een derde jaar. Met deze samenwerking zetten beide partijen een belangrijke stap naar verdere groei en ontwikkeling in economisch en sportief opzicht.


Runnersworld Zoetermeer (dé hardloopspecialist van Zoetermeer e.o.) stelt voor de eerste 100 online voorinschrijvingen voor de 5, 10 en 21,1 km. een leuke en functionele gadget ter beschikking: een Bandana. Deze trendy band kan op 10 verschillende manieren om het hoofd, de hals en de pols worden gedragen. De eerste 50 kinderen (Geusjeslopen) krijgen een originele Runnersworld Keycord. Kortom, schrijf je snel in voor de Geuzenloop op 24 september 2017!

De online voorinschrijving voor de Geuzenloop Zoetermeer gaat op 1 mei a.s. van start. Ook dit jaar zijn er max. 2.000 startnummers beschikbaar, onderverdeeld over de diverse afstanden.
Vorig jaar was de ½ mijl (kinderen t/m 9 jaar) volledig uitverkocht. Mede daarom is besloten dat er voor beide Geusjeslopen géén na-inschrijving is..
Zie voor alle informatie: www.geuzendag.nl/geuzenloop.

-advertenties-

-goede doel-