taverzo kovacVoor Enjoy & Deploy Taverzo stond afgelopen zondag de kraker op het programma tegen de directe concurrent en medekoploper uit Klazienaveen, Itass DTK’70. Vooral voor de pauze was er ook strijd waarneembaar bij beide ploegen. Borna Kovac had in zijn openingspartij veel moeite om Nathan van der Lee te passeren.

Bij een gelijke stand van 1-1 in sets won Kovac nipt met 13-11 waarna het verzet van Van der Lee uiteindelijk was gebroken. Barry Wijers had vervolgens weinig moeite met Stephan Tromer, waarna Martin Khatchanov tegen Patrick Oeij aan de bak mocht. Patrick Oeij had duidelijk niets te verliezen en wisselde fraaie punten af met onnodige fouten. Toch ging de winst met 3-1 naar Khatchanov.
Met een snelle winstpartij van Borna Kovac op Barry Wijers en een beter spelende Martin Khatchanov tegen Nathan van der Lee was de winst binnen. Stephan Tromer mocht uiteindelijk het laatste punt binnen slaan tegen Patrick Oeij met een zeer nipte overwinning.
Met deze 5-1 overwinning lijken de eerste 3 uitgangsposities voor de play offs verdeeld. Itass DTK’70 (2) zal vrijwel zeker Van Wijnen Smash’70 (3) treffen en Enjoy & Deploy Taverzo (1) zal nog moeten afwachten wie de strijd om de 4e plaats gaat winnen. Salamanders uit Wateringen en het Leidse Scylla staan exact op gelijke hoogte.
Zondag 9 april 14:00 spelen alle teams de laatste wedstrijd voorafgaande aan de play offs welke van 22 april t/m 7 mei worden gespeeld. De finale staat 1 week later gepland in Hilversum op 14 mei.

Op de foto Borna Kovac.

Foto’s: Elsbeth Parmentier.

-advertenties-

-goede doel-