IMG 20170506 155406Afgelopen zaterdag moest Sv Oosterheem het thuis opnemen tegen hoogvlieger vv Oegstgeest in de 4de klasse A. Veel stond er niet meer op het spel voor SVO, wat dan ook duidelijk te zien was.

SVO begon erg zwak aan de wedstrijd. Na 15 minuten spelen stond het al op een 0-1 achterstand (penalty). Vijf minuten later stond het alweer 0-2 (goed uitgespeelde counter). En nog binnen het half uur was het 0-3 (eigen doelpunt). Inspiratieloos was het spel van SVO en Oegstgeest wist daar uiteraard wel raad mee. In de 40ste minuut maakte Oegstgeest er nog 0-4 van (schitterende vrije trap). SVO had in totaal 1 schot op doel gelost tijdens de gehele eerste helft en mocht dan ook blij zijn dat de ruststand maar 0-4 bleef...

IMG 20170506 155215De tweede helft gaf hetzelfde beeld als het eerste. Een futloos SVO, dat wat maar wat deed en vv Oegstgeest dat verzorgd voetbal vertoonde. Na al 3 kansen in de eerste vijf minuten te hebben gemist wist Oegstgeest de 0-5 maken (puike aanval). De 0-6 kwam na een goed schot op de paal waarna in de rebound werd afgemaakt. En met nog twee goed uitgespeelde aanvallen mocht Oegstgeest de 0-7 en de 0-8 eindscore aantekenen.

Met nog 1 wedstrijd te gaan staat SVO op een 11de plek in de 4de klasse A en speelt het volgend week uit bij KSD Marine in Den Haag.

Opstelling trainer Fred van Dokkum : Tim Wigchers , Walther van Ettinger , Michel Drenth , Wouter Stuurman, Rick Prins , Michael Jongejan , Jasper van Vliegen , Mark van Domburgh , Izak Kalmiin , Jeffrey van Dokkum en Fouad Annouri.

Verslag en foto: Rewin Hoeblal.