aMeve heeft van het Oranje Fonds begin dit jaar een nieuwe bestelbus gekregen. Deze bestelbus willen ze gaan gebruiken om de Kledingbank naar de klanten toe te brengen. Dit is bijvoorbeeld een uitkomst voor klanten die slecht ter been zijn, zoals bijvoorbeeld in verzorgingshuizen, bejaardenhuis of een buurthuis.

De vrijwilligers van Meve richten de ruimte in met paspoppen, spiegels, rekken en natuurlijk de kleding en schoenen. De klanten kunnen dan heel dicht bij huis kleding uitzoeken en deze meteen passen. Voor de mensen is het dan ook mogelijk om zich in te schrijven bij de kledingbank en op de dag zelf dan ook gelijk hun ledenkaart te gebruiken. (bijv. 5 stuks kleding voor 1,- euro.)


"Er zijn veel ouderen en minder validen die niet gemakkelijk naar de kledingbank in Meerzicht kunnen komen. Daar voor zijn wij dit project gestart dit jaar", aldus initiatiefnemer Raimond Pouw van de Kledingbank.

Op 7 Maart is er een Kleding ruilmarkt georganiseerd door Limor. Voor iedereen, vele soorten en maten, nieuw en tweedehands. Meve on the move heeft voor deze gelegenheid kleding beschikbaar gesteld en zullen een aantal modeshows verzorgen tijdens deze middag met vrijwilligers van Meve.
Cliënten van Limor kunnen zich aanmelden via hun begeleider en kleding aanschaffen met bonnen die ze via Limor verkrijgen. De kledingruilbeurs vind u op het Haagsebos 20 trefpunt van 14:00 tot 16:30.

Meve on the move bij u voor de deur?

Heeft u interesse om Meve on the move bij uw organisatie te ontvangen? U kunt 'Meve on the move' aanvragen door een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van On the Move! 

20180226 231128


Tekst Marja de Laaf

-advertenties-

-goede doel-