Het Zoetermeers Dameskoor en Koor Invasion organiseren op zondag 8 april in de grote zaal van het Stadstheater Zoetermeer voor de tweede keer een bijzonder concert. Vanwege het enorme succes in 2016, is opnieuw voor het thema “Gek met Ouderen” gekozen.

De algehele leiding is in handen van de dirigent Hans de Wit, die al jaren beide koren onder zijn hoede heeft. Het gevarieerde programma bestaat uit herkenbare nummers, die de bezoekers zeker zullen aanspreken. Dankzij een bijdrage van Omroep Max is het gelukt Ronnie Tober voor dit bijzondere concert te contracteren. Daarnaast werken aan het concert mee: sopraan Evelyne Overtoom, het Haags Kamerorkest en op de vleugel Ton van Gool en Leonardo Valiante.

Om het concert betaalbaar te houden is de entreeprijs vastgesteld op € 12,50 per persoon, inclusief garderobe en een pauzedrankje. Het concert begint om 14.00 uur. U kunt uw toegangsbewijs bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch via 06-39797097.

gek met ouderen  robbietober 

-advertenties-

-goede doel-