Crazy Little Things groepsfotoEen coverband die het imposante en bepaald ‘lastige’ oeuvre van Queen onder handen neemt… je moet het maar durven. Crazy Little Things durft het en het resultaat is op z’n minst indrukwekkend en opzienbarend.

De band uit Brabant wordt gezien als de band die in Nederland het best de sound van het echte Queen weet te benaderen. De Queen tribute-band Crazy Little Things komt op zaterdag 24 maart naar De Boerderij in Zoetermeer.
Van één van de absolute mijlpalen van de rockhistorie ‘Bohemian Rhapsody’ tot al even ‘moeilijke’ songs als ‘The March Of The Black Queen’, en van de ultieme ‘overwinningssoundtrack’ ‘We Are The Champions’ tot – uiteraard – de rock ‘n’ roll van ‘Crazy Little Thing Called Love’; de band brengt een oprechte en allesomvattende ode aan één van de beste pop/rockbands aller tijden.
Jean-Paul Heck, hoofdredacteur van het muziekblad Soundz en één van de oprichters van Crazy Little Things, geeft aan dat de groep een soort van bliksemcarrière doormaakt. “De band komt deels voort uit de glamrockband 666 The Nightmare. Op het moment loopt het storm en worden we geboekt door talloze poppodia in Nederland”, aldus Heck. “Maar als de Boerderij in Zoetermeer ons belt om er op te treden, is dat wel heel bijzonder. We staan daar met onze eigen show en dat maakt het wel zeer speciaal. De groep bestaat uit 7 leden, drie meer dus dan Queen. Dat heeft een reden. We willen de bombastische sound van hun albums live vangen en dat is een hele mooie uitdaging.”


Kaarten voor de Boerderij kunt u bestellen op: www.cultuurpodiumboerderij.nl 


Datum: zaterdag 24 mrt 2018
Zaal: CreativeColors Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Voorverkoop: 19,75
(incl. servicekosten)
Dagkassa: 21,-

-advertenties-

-goede doel-