COR 0414Het Bakker Ammerlaan Molenontbijt op zaterdag 12 mei wordt dit jaar ook bovenop de molenstelling gehouden. Voor tweemaal 30 personen is het mogelijk om op grote hoogte te ontbijten en naast het heerlijke eten te genieten van een uniek uitzicht.

Het ontbijt is (net als beneden) in buffetvorm, compleet met gebakken ei, vers brood van Bakker Ammerlaan, vlees van scharrelslagerij Meat & Daily’s, kaas van ’t Kaashuys, fruit, koffie/thee enz. Meubilair, bestek en diverse andere benodigdheden voor het ontbijt worden verzorgd door DNN verhuur. Allemaal Zoetermeerse en Dorpsstraat bedrijven die het behoud van Molen De Hoop een warm hart toedragen en daarom bereid zijn gevonden te leveren tegen een gereduceerde prijs.

Er zijn twee zittingen: aanvang 08:15 uur en 09:45 uur. Het aantal plaatsen is beperkt vanwege de capaciteit op de stelling. De kosten van het ontbijt op hoog niveau zijn €20,00. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van uw voorkeur qua tijdstip. Bij slechter weer, verhuist het ontbijt naar binnen op hoogte in de molen. Het is ook dan mogelijk om naar buiten te lopen om van het uitzicht te genieten.

Natuurlijk kunt u ook gewoon beneden bij de molen aanschuiven. Deelname aan het molenontbijt kan vanaf 9:00 uur. De kosten voor volwassenen bedragen daar € 10,00, voor kinderen € 5,00. Kaarten hiervoor zijn te koop bij

- Molen De Hoop, Eerste Stationsstraat 37A (vrijdag en zaterdag van 11 tot 17 uur)

- Bakker Ammerlaan (www.bakkerammerlaan.nl)

- Helders’ Drankenspeciaalzaak, Dorpsstraat 130




foto: C. Groen

-advertenties-

-goede doel-