Best of Five met Antje MonteiroAntje Monteiro treedt vrijdag 22 juni op met haar allereerste band tijdens het 25 jarig jubileum van Best of Five in Zoetermeer. Deze Zoetermeerse band bestaat inmiddels ruim 25 jaar en speelt de jubileumvoorstelling in Theater Club 1892 in de Dorpsstraat.

Naast optredens van de verschillende formaties van Best of Five met oa Bert Woest en Antje Monteiro zal de opbrengst van het toegangskaartje bijdragen aan het goede doel van de Stichting Kika en daar speelt het publiek een nadrukkelijke rol in. Er wordt onder leiding van presentator Fred Zuiderwijk een popquiz gehouden waar iedereen in het publiek aan deel kan nemen over feitjes en weetjes van muziek en muzikanten uit de 80-90-ties én over 25 jaar Best of Five. De winnaars scoren geld voor Kika.

In 1998 verliet Antje Monteiro de band om haar eigen carrière te volgen en dat werd een enorm succes. Met musicals als Aïda en Opvliegers en televisieprogramma’s als Het Gevoel Van werd ze beroemd en is ze niet meer weg te denken uit entertainment Nederland. Inmiddels heeft Antje ook weer een hoofdrol in de komende nieuwe theaterproductie van Albert Verlinde Mamma Mia, die in september in het Beatrix theater staat.

Na Antje hebben andere zangeressen als Linda Swartz, Nienke van Schalkwijk en Anne van Buuren nog jarenlang gespeeld in Best of Five en de laatste nieuwe aanwinst is Marieke Hulsbos. Antje is haar eerste band nooit vergeten en ze is Best of Five altijd trouw gebleven. Door de jaren heen werden er nog altijd optredens met Best of Five gedaan. Ook op vrijdag 22 juni 2018 zal Antje haar opwachting maken in het Theater Club 1892 (voormalig Theater De Graanschuur) om live met Best of Five oude tijden te beleven en knallende 80-en 90-ties covers te brengen.

Best of Five zal in haar originele bezetting spelen (Ron Kuster/guitar/vocals, Jeroen Allart/keyboards, George Ongkiehong/drums, Maurice/bass &vocals en Bert Woest/vocals&percussie). In de vaste basis zingt Marieke Hulsbos en Antje Monteiro neemt een flink deel van de avond voor haar rekening met live begeleiding van Best of Five.

Heb je nog geen tickets maar ben je van plan te komen? Reserveer dan hier (https://bestoffive25thjubileumconcertftantjemonteiro.entranz.nl/) je tickets (13,00 euro) voordat ze uitverkocht zijn!

-advertenties-

-goede doel-