anoek  anoek2 

Alyssa Biesot (11 jaar) en Anoek Heemskerk (12 jaar), beiden uit Zoetermeer, liepen als jongste deelnemers met het #Vteam mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Helaas had Anoek grote pech: al op de eerste dag viel zij uit door een blessure.

Ze maakte een misstap en scheurde daarbij de meniscus in haar knie. Na opvang bij een militaire post gaf de arts gaf aan dat het onverantwoord was om door te lopen. Na 20 km hield de 4-daagse 2018 hiermee voor Anoek op. Ze was heel teleurgesteld, maar wil vol goede moed weer aan het trainen om volgend jaar wel mee te kunnen en haar eerste 4-daagse te lopen.


Alyssa heeft wel de 4-daagse kunnen uitlopen en werd daarbij aangemoedigd door haar vriendin Anoek die op woensdag en vrijdag lekker langs de lijn stond om het #vteam te steunen.

Anoek: "Het was een hele leuke ervaring en ondanks dat we langs de kant stonden hebben we een hele goede week gehad. Ik kreeg veel steun van de andere kinderen en maakte toch deel uit van het team. Als de knie hersteld is dan ga ik weer vol goede moed trainen voor volgend jaar!"

Alyssa Biesot  Anoek Heemskerk copy 
Alyssa Anoek

-advertenties-

-goede doel-