20180711 101120Piëzo ondersteunt mensen in het leren rekenen. Hiervoor is een cursus beschikbaar. Er is door de huidige deelnemers hard gewerkt om hun rekenniveau te verbeteren. De deelnemers bij Piëzo hebben hun rekencertificaat uitgereikt gekregen van rekentrainer Natalie.

Volgens Natalie is het voor veel deelnemers een grote stap om zich op te geven voor de rekenlessen. Natalie wordt bij het geven van de rekenlessen ondersteund door enthousiaste vrijwilligers. Eerst wordt de rekenangst bij de deelnemers weggenomen. In de lessen wordt samengewerkt: deskundigheid wordt vergroot doordat deelnemers het elkaar moeten uitleggen. Cursisten ontdekken al snel dat rekenen leuk is en deel uitmaakt van het dagelijks leven. ‘Rekenvaardigheid is belangrijk voor iedereen en iedereen kan leren rekenen’, aldus Natalie.

 

Er staat een nieuwe cursus gepland voor het schooljaar 2018-2019. Opgeven kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 06-11715238.

-advertenties-

-goede doel-