Op internet is een filmpje gepost van een mishandeling van een jongen op de Boerhaavelaan op 1 juni. De politie zoekt de betrokkenen die tussenbeide probeerden te komen en ook klappen moesten incasseren. Ook de maker van het filmpje wil de politie graag spreken.

agente werkt achter computerHet filmpje verscheen op 6 juni op internet en laat beelden zien van een jongen die door een andere jongen in zijn nek wordt gepakt en vervolgens klappen krijgt. Een meisje probeert de vechtersbazen uit elkaar te halen. Op een gegeven moment komt een oudere man in beeld die tussenbeide probeert te komen, maar ook hij krijgt een klap en valt met zijn hoofd op de grond.

De politie in Zoetermeer is op zoek naar een aantal betrokkenen die te zien zijn op dit filmpje. 

Het incident speelde zich zaterdag 1 juni op de Boerhaavelaan af. De politie heeft die middag contact gehad met de oudere man die verklaarde dat hij het opstootje zag en wilde bemiddelen tussen de jongen en zijn belager. De oudere man vertelde de agenten dat de jongeren weg waren gegaan. Met meerdere politieagenten is gezocht in de omgeving van de Boerhaavelaan, maar de jongeren werden niet meer aangetroffen.

Vanwege de ernst van het incident is de politie in Zoetermeer op zoek naar getuigen, maar bovenal naar de betrokkenen die in het filmpje voorkomen. De jongen die geslagen werd, het meisje dat tussenbeide probeerde te komen, de jongen die de klappen uitdeelde én de maker van het filmpje.

Heb jij informatie die het team kan helpen of ken jij de betrokkenen? Neem dan contact op met de politie in Zoetermeer via 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000

Foto: Politie

-advertenties-

-goede doel-