WhatsApp Image 2021 03 11 at 09.08.39WhatsApp Image 2021 03 11 at 09.08.42Een omver geblazen aanhanger zorgde voor oponthoud op de rotonde Amerikaweg - Meerzichtlaan. De aanhanger, vol met houtsnippers, van een tractor kreeg waarschijnlijk op de rotonde te maken met een harde windstoot van de voorjaarsstorm die nu over het land trekt.

De storm slingerde de aanhanger vol houtsnippers op zijn kant, hierdoor was de rotonde Amerikaweg in de richting van de Meerzichtlaan enige tijd afgesloten. Het verkeer wat vanuit het stadshart de Meerzichtlaan op wilde, kon één rotonde verder op de Amerikaweg keren om de weg naar Meerzicht  te vervolgen.

De tractor met een aanhanger vol houtsnippers raakte op woensdagochtend rond 9.00 uur in de problemen door de harde windstoten op de rotonde van de Amerikaweg. De harde wind zorgde er voor dat de aanhanger op zijn kant ging. 

Nadat de aanhanger weer op de wielen was gezet, is deze naar het nabij gelegen parkeerterrein van Gymworld gereden en kon het opruimen van verloren inhoud op de weg en in de berm worden voltooid.

Foto's en tekst, Marja de Laaf 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-