image0Het basisteam van de politie heeft twee personen opgepakt wegens het dealen van drugs. De politie ontving vrijdag 26 maart  informatie  over mogelijk dealen in de omgeving van de Semsschans in Noordhove. Agenten in burger zijn gaan posten en hebben meerdere personen aangehouden.

Tijdens het posten van de agenten in burger kwam er een verdacht voertuig in beeld bij het team. In de auto bevonden zich twee personen die een derde persoon oppikten. De agenten in burger zagen dat er daarna een transactie plaats vond tussen de personen, waarop zij gelijk in actie kwamen. Op het moment van aanhouding had de verdachte koper de drugs nog in zijn handen, de verkoper had het ontvangen geld nog op zijn schoot liggen.

De derde persoon die zich in het voertuig bevond probeerde weg te vluchten van de locatie, maar kon vrij snel opgepakt en aangehouden worden. Het politieteam is na de aanhouding overgegaan tot huiszoeking bij twee verdachten, daar werden drugs, sieraden en geld bij in beslag genomen. Besloten werd om ook de auto in beslag te nemen voor verder onderzoek. Beide verdachten zijn in het weekend verhoord door agenten van het district rechercheteam. De verdachten worden maandag 29 maart voorgeleid bij de recherche-commissaris.

Foto: politie Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-