De politie is op zoek naar verdachten in twee zaken. De eerste is de diefstal van metaal aan de Platinastraat en de tweede zaak gaat over motordieven die drie motoren hebben gestolen. Wie heeft informatie over deze zaken?

dievenMetaalIn het programma Team West wordt hulp gevraagd bij het oplossen van twee zaken. Deze zaken staan op zichzelf. De eerste is de diefstal van metaal (half-fabricaten) op 2 april 2021 uit een bedrijf aan de Platinastraat. Daar zouden drie daders zijn komen aanrijden in een witte bestelbus. Zij hebben het toegangshek van het bedrijf geforceerd om zo bij het metaal te komen. Het metaal hebben zij in hun bus geladen en zij zijn er vandoor gegaan.

De schade is rond de 18.000 euro.

 

Motordieven

dievenMotorenDe tweede zaak waar aandacht voor wordt gevraagd gaat over twee mannen die op 12 april 2021 met een motor de parkeergarage Oosterheemplein binnen komen rijden.  Het blijkt te gaan om gestolen motoren. De eerste motor heeft het kenteken MF-DN-20 en blijkt gestolen te zijn in Rotterdam. De tweede motor wordt later teruggevonden. Een derde motor is een Suzuki GSX-R600 met het kenteken MS-SL-68. 

 

Heeft u informatie over één van deze zaken, neem dan contact op met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070


Bron: Politie.nl

-advertenties-

-goede doel-