politie uniformEen verkeerscontrole in de wijk Seghwaert heeft zaterdagavond geleid tot een grote drugsvondst. De voertuigcontrole door politie vond plaats op de Akeleituin, waar een sterke wietlucht aanleiding was voor verder onderzoek.

Een politieteam hield op zaterdagavond 15 augustus verkeerscontrole in de wijk waarbij een auto werd aangehouden met een sterke wietlucht. Toen agenten een nader onderzoek wilden starten in het voertuig weigerde de bestuurder mee te werken. Politieagenten wilden de 31- jarige man aanhouden, maar hij verzette zich en zette het op een lopen. Tijdens zijn vlucht wist hij zijn autosleutels snel over een schutting te gooien.

Politie wist de man alsnog te arresteren waarbij gebruik van pepperspray nodig was om de man onder controle te krijgen.  In de auto werd drugs en een grote hoeveelheid contant geld aangetroffen. Bij een doorzoeking in de woning van de verdachte werd ook een behoorlijke drugsvondst gedaan. In de woning troffen agenten nog een andere persoon aan, deze werd ook aangehouden.

Het rijbewijs van de 31-jarige Zoetermeerder werd ingevorderd wegens het  vermoeden van rijden onder invloed en omdat de man niet wenste mee te werken aan een bloedonderzoek. De districtsrecherche  is een onderzoek gestart. De 31-jarige man zal aankomende woensdag worden voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-