opleggers verwijderdTeam Handhaving heeft dinsdag 17 augustus twee opleggers verwijderd van de Edisonstraat. Deze opleggers hebben hier meerdere jaren gestaan. Team Handhaving is in 2019 begonnen met het van alle bedrijventerreinen, één voor één, verbeteren van de leefomgeving. Dit jaar is Zoeterhage aan de beurt.

Door de speciale aandacht te leggen op een bedrijventerrein worden ook langlopende zaken opgepakt. Samen met handhavingsjuristen van Gemeente Zoetermeer wordt er in sommige gevallen ook maatwerk geleverd. Deze aanpak kan soms langer duren als gehoopt, maar moet wel goed gaan. De opleggers zijn hier een voorbeeld van.

De opleggers waren bij veel inwoners een doorn in het oog. Om de opleggers daadwerkelijk te verwijderen heeft Vreugdenhil Berging BV het Team Handhaving geholpen. De eigenaar kan de opleggers zelf ophalen na het betalen van de gemaakte kosten. Als de opleggers niet worden opgehaald, zullen deze worden vernietigd zodra de gemaakte kosten hoger worden dan de waarde van de opleggers. Ook zullen alle gemaakte kosten verhaald worden op de eigenaar.

Foto: Facebook Team Handhaving Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-