fietsen recreatie 1De provincie Zuid-Holland heeft in totaal 2 miljoen subsidie klaarliggen voor initiatieven op het gebied van sport en (water)recreatie. CDA Zoetermeer roept de gemeente op om aanspraak te maken op deze subsidie. Dat kan nog tot 7 juni 2021.

“Het CDA Zoetermeer vindt sport en recreatie enorm belangrijk. Wij zijn nu eenmaal de partij voor alle sportverenigingen en vrijwilligers”, aldus CDA Raadslid David Weekenstroo. “Zeker tijdens de coronacrisis is het van belang dat mensen de mogelijkheid hebben om in beweging te blijven. Juist laagdrempelig sportaanbod is van belang, zodat mensen in beweging blijven. Deze subsidiepot van de provincie kan helpen dat aanbod op peil te houden.”

 

Buitenkansje

De provincie Zuid-Holland heeft in totaal € 2 miljoen beschikbaar voor ‘fysieke maatregelen om de buitenruimte beweegvriendelijker te maken, aantrekkelijker om te recreëren en ervoor te zorgen dat extra beheermaatregelen kunnen worden genomen om de kwaliteit van onze groen- en natuurgebieden op peil te houden’. Weekenstroo: “Dat is een buitenkansje voor alle Zoetermeerse verenigingen. Ze kunnen het geld goed gebruiken.”

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuw

-advertenties-

-goede doel-