Drie Zoetermeerders hebben het initiatief genomen om een nieuwe lokale politieke partij te starten onder de naam 'GOED'. Zij gaan zich richten op senioren en kwetsbare inwoners van Zoetermeer, iets waar de huidige politiek te weinig aandacht voor heeft aldus GOED.

Ton Lammertink op MandelabrugGOED is een initiatief van zakenman Ton Lammertink, ondernemer Ron Verhaak en sportondersteuner René van Oeffel. Deze drie 'Zoetermeerders in hart en nieren' zien dat er te weinig aandacht is voor een aantal doelgroepen. Ton legt uit: "Wij zien al jaren dat de (lokale) politiek in onze stad veel te weinig aandacht heeft voor de ouderen en de kwetsbare mensen die in Zoetermeer wonen. Dat is voor ons de reden om een nieuwe partij te starten en mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022."

De partij gaat zich inzetten voor betere woningen, goede ouderenzorg, vitaliteit en een grotere veiligheid in de stad. Ook heeft werk en inkomen voor ouderen hun speciale aandacht. 

Door de drie initiatiefnemers wordt inmiddels hard gewerkt aan een verkiezingsprogramma en zij zijn op zoek naar stadsgenoten die zich in willen zetten voor senioren en kwetsbare mensen in Zoetermeer. Voor informatie en of aanmelden kunt u een email sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Ton Lammertink op Mandelabrug

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-