Van TuyllBewegen en sporten is belangrijk, maar heb je geen idee welke sport jouw kind leuk vindt? Vrijdag 7 mei organiseren acht sportverenigingen een kennismakingssportdag in het Van Tuyllpark. De clubs geven lessen van een half uur en meedoen kan zowel alleen in de ochtend of de middag of de gehele dag.

Het is lastig kiezen als er zoveel verschillende sporten zijn die je kunt beoefenen. Om dat makkelijker te maken, hebben acht sportverenigingen de handen ineengeslagen om kinderen van 6 t/m 12 jaar een heerlijke sportochtend of sportmiddag te bezorgen waarbij ze verschillende sporten kunnen uitproberen. Op de laatste vrijdag van de meivakantie kan in een ochtend of middag kennis gemaakt worden met 4 sporten. Voor alle acht sporten kan er ingeschreven worden voor beide dagdelen. De kosten bedragen 5 Euro.

Deelnemende sporten en verenigingen:
Basketbal (Zoebas), HipHop (Kick’n Studios), Hockey (MHC Zoetermeer) en Tennis (TV Seghwaert), Atletiek (ARV Ilion), Honk- en softbal (ZBSV Birds), Karate (KaiSei) en Voetbal (FC Zoetermeer).

Kijk op www.vantuyllsportpark.nl voor alle informatie en het inschrijfformulier.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-