Little male gymnast training in gym, flexible and active. Caucasian fit little boy, athlete in white sportswear preparing for exercises for strength, balance. Movement, action, motion, dynamic concept.Kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen die in Meerzicht wonen, kunnen zich opgeven voor een extra groep van de TalentenAcademie van Piëzo. De kinderen leren meer over beroepen die met sport en beweging te maken hebben en gaan ze zelf ook lekker bewegen.


De activiteit vindt plaats op zes donderdagen tussen 3 juni en 8 juli van 15:15 tot 17:15 uur. De locatie van de TalentenAcademie is inZet Meerzicht.
Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden en Piëzo hebben de handen ineen geslagen om deze extra groep van de TalentenAcademie aan te bieden. Piëzo organiseert deze ontwikkelingsactiviteit voor kinderen op structurele basis en Leergeld heeft hen gevraagd een extra ronde aan te bieden voor de kinderen die bij Leergeld bekend zijn. Zo zetten beide organisaties zich in om de ontwikkeling van kinderen in Meerzicht
ook in coronatijd te stimuleren. De gezinnen waarvan de kinderen deel kunnen nemen hebben een e-mail ontvangen waarin wordt uitgelegd hoe zij zich kunnen inschrijven.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-