springers wedstrijd 10 okt 2021 2
Zondag 10 oktober begon het nieuwe wedstrijdseizoen 2021/2022 voor de schoonspringers van WVZ. Na een maand van hard trainen werd er door 10 springers(sters) meegedaan aan de Regio Seizoenstart- en Masterwedstrijd 1 meter plank schoonspringen in zwembad De Veur in Rokkeveen.

Door de springers werden er gelijk al in totaal 9 medailles behaald. De dag begon met de wedstrijd meisjes beginners. Bij de meisjes-E behaalde Sureka Bierman Kerklaan een eerste plaats en won de gouden medaille. Ook de tweede plaats was voor WVZ, Eleonora Ceretto behaalde de zilveren medaille. Bij de Meisjes-C werden ook medailles behaald: Kyra van der Meer behaalde de eerste plaats en Eva Roos behaalde de zilveren medaille door de tweede plaats te veroveren.

De tweede wedstrijd van de dag kwamen de Masters in actie op de 1m plank, Annemarijn Bal behaalde de gouden medaille door de eerste plaats te veroveren. In de groep beginners Meisjes-A/B behaalde Destiny Wiesken een gouden medaille en bij de Jongens -A/B behaalde Mylan Dubbeld ook een gouden medaille.
De laatste wedstrijd van de dag kwamen de wedstrijdspringers Meisjes-C en meisjes-A/B in actie. Bij de meisjes-C behaalde Selina Hülters een tweede plaats, goed om de zilveren medaille in ontvangst te nemen. Bij de Meisjes-A/B behaalde Aiden Wallegie ook de zilveren medaille door de tweede plaats te veroveren, Lindsey van Krieken behaalde net het podium niet en behaalde een vierde plaats. De springers hebben allemaal een goed resultaat behaald wat zeker vertrouwen geeft voor de rest van het seizoen.