Een bestuurder heeft het in Zoetermeer wel heel bont gemaakt. Na verschillende overtredingen vluchtte hij voor de politie, maakte een heftig eenzijdig ongeval en liep er gewond vandoor. Zijn ongeval zorgde voor rondvliegende auto-onderdelen die weer andere voertuigen beschadigden.

ongaval met donkere auto tegen blauwe vangrail

In de avond van 1 maart werd rond 23.00 uur een bestuurder aangehouden omdat hij verschillende verkeersovertredingen had gemaakt. De agent vroeg hem om zijn rijbewijs. Dit was voor de bestuurder hét moment om zijn vlucht in te zetten. Hij reed met hoge snelheid weg, en raakte zo uit het zicht van de agenten. Niet veel later bleek dat hij een zware botsing had gemaakt met de betonnen rand van de tunnelbak vlak bij de kruising Europaweg met de Zwaardslootseweg.
De klap was zo intens dat er auto-onderdelen en stukken van het blauwe hekwerk in het rond vlogen. Een aantal van die onderdelen hebben voorbijgaande auto's geraakt en schade veroorzaakt.

Bij aankomst van de politie was de bestuurder er weer vandoor gegaan, dit keer te voet. Even was de vluchter weer zoek. Rond 04.00 uur vannacht vonden bewoners een gewonde man in hun tuin en belden de politie. Het bleek om de bestuurder te gaan die zoveel schade had veroorzaakt. Met de ambulance is de bestuurder overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er zal een rijtje bonnen worden uitgeschreven voor de overtredingen die hij heeft gemaakt.

Bron: Politie Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-