politie auto 9Rijdend op de Thomas Morelaan in Oosterheem, is een bestuurder de macht over stuur verloren, ging op zijn kant en raakte een boompje. Daarna kwam hij op zijn dak terecht op het fietspad. In de auto is één tankje lachgas aangetroffen.

Dit incident gebeurde op dinsdag 12 april rond 18.50 uur. De berichten over dit incident zijn tegenstrijdig, het ongeval zou hebben plaatsgevonden omdat de bestuurder twee fietsers ontweek. Aan de andere kant zou het zo zijn geweest dat de bestuurder de macht over zijn voertuig verloor en twee fietsers op het fietspad maar net heeft gemist. 

In beide gevallen moet het zo zijn geweest dat zowel de bestuurder, als de twee fietsers behoorlijk zijn geschrokken. De bestuurder werd door de brandweer uit zijn auto gehaald en is in de ambulance nagekeken. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Het ongeval heeft een flinke rommel veroorzaakt. Onderdelen van de auto lagen over het fietspad verspreid.

De politie heeft in de auto een tankje lachgas aangetroffen, maar het is nog niet vastgesteld of de bestuurder lachgas heeft gebruikt. 
Het boompje is niet meer te redden. 


Bronnen: Regio15 en 112Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-