Een man koopt in Zoetermeer via Marktplaats een mobiele telefoon en Ipad en betaalde met vals geld. Dit deed hij ook in Rotterdam. De politie geeft nu camerabeelden vrij van deze oplichter met de rode pet. 

Op woensdag 9 maart heeft deze man bij de aankoop, via Marktplaats, betaald met vals geld. Hij 'kocht' een mobiele telefoon en een Ipad. De verkopers hadden in eerste instantie niet door dat ze werden opgelicht. De politie weet dat deze man actief is geweest in Zoetermeer en Rotterdam, maar het is mogelijk dat hij meer mensen heeft opgelicht. De slachtoffers zijn voor honderden euro's gedupeerd en hebben aangifte gedaan bij de politie. 

Het doelgericht uitgeven van vals geld kan in Nederland een celstraf opleveren van 4 tot 24 maanden. 

 man_met_rode_pet_in_de_gang.jpg  man met rode pet in lift

Omschrijving
De man draagt een rode cap, een donkere bodywarmer met daaronder een blauwe hoody met lange mouwen. Hij heeft een grijs baartje en om zijn nek een sleutelhanger. 

De politie vraagt:
Herkent u de verdachte of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-