wateroverlast glasvezelwateroverlast glasvezel2Graafwerkzaamheden voor aanleg van glasvezelkabels zorgden woensdagmiddag voor een waar waterballet aan de 4de Stationsstraat. De brandweer heeft bij aankomst de kruising met de Edelgasstraat afgezet. Waterbeheerder Dunua werd opgeroepen om het lek te dichten.

De brandweer kreeg woensdagmiddag rond half twee een melding binnen van grote wateroverlast. Bij aankomst bleek dat bij graafwerkzaamheden voor de aanleg van een glasvezelnetwerk een waterleiding was geraakt. Buiten het afzetten van gebied 4de Stationsstraat en de Edelgasstraat kon de brandweer niets doen. Op bepaalde punten stond het gehele wegdek onder water.

Waterbeheerder Dunea kwam naar de locatie om het lek te dichten. Het wachten daarop kon voor de kinderen in de wijk niet lang genoeg duren, zij vermaakten zich in deze temperatuur prima in al dat water.

Rond half drie was het lek verholpen, voor de zekerheid blijft de weg nog enige tijd dicht. Er moet eerst goed gecontroleerd worden of het zand onder het wegdek niet is weggespoeld.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-