brandweer kazerne 7Na een botsing tussen twee auto's, heeft dinsdagavond 20 december, één van de betrokken auto's de deur van de brandweerkazerne geramd. De andere auto kwam vlak voor de andere roldeur tot stilstand. Bij dit incident raakte ook de brandweerwagen beschadigd die achter de deur stond.

Rond kwart voor zeven kwamen twee auto's in de buurt van de brandweerkazerne met elkaar in botsing. Eén van deze auto's reed tegen de 'uitrukdeur' aan. Dit is de grote deur van waaruit de brandweerwagens uitrukken. De auto reed met een vaart tegen de deur aan, waardoor deze deur omhoog geduwd werd. De auto schoot er onderdoor en kwam tegen de hoogwerker aan die daar geparkeerd stond.

De andere auto kwam net voor de andere deur tot stilstand. Eén van de betrokkenen werd in de ambulance nagekeken, maar kon later zijn weg vervolgen. De schade aan de auto's is fors. Hoeveel schade de hoogwerker opgelopen heeft, is nog onduidelijk.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-