asashi cup fotoAfgelopen zaterdag is sportschool Da Graca afgereisd naar België voor het jaarlijkse toernooi, de Asashi cup. Dit drukbezochte toernooi, waar 500 deelnemers aan meededen, was een groot succes. In totaal deden er 9 vechters mee van sportschool Da Graca.

Senpai Anjay, senpai Iraisha, Lianne en Michel waren de scheidsrechters namens sportschool Da Graca en deze 4 scheidsrechters hebben hard hun best gedaan om het toernooi zo goed mogelijk te laten verlopen. Sensei Erwin en sensei Anthony waren de coaches op het toernooi voor sportschool Da Graca. Ook Maurice heeft zijn steentje bijgedragen om de vechters klaar te maken voordat ze de mat op moesten.

Loïs, Jens, Jurre, Niesje, Jamairo en Dylan werden allemaal eerste voor sportschool Da Graca. Ze hebben laten zien dat ze de afgelopen weken hard hebben getraind en wat ze tijdens alle lessen hadden geoefend kwam er goed uit op de mat. Zoals sensei Erwin zegt: “Hard work pays off".

Keyan, Adalia en Michael hebben daarnaast alle drie een verdiende 2e plaats behaald. Ook zij hebben er hard voor moeten werken en hebben mooie partijen laten zien. Ze kunnen alle drie dan ook trots zijn op hun tweede plaats.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-