ZomerkampAfgelopen vrijdag vertrokken 14 leden van Dojo Hokori Meiyo voor het jaarlijkse zomerkamp van de bond IFK-NKA op Papendal. In het weekend worden meerdere lessen per dag gevolgd, welke onder andere worden gegeven door de gastdocenten van dit jaar.

Voor dit jaar heeft de bond Jonas Rosin uit Zweden en Janine Davies uit Wales hiervoor gevraagd. Een groot onderdeel van het kamp is examen voor de hoge banden. Vanuit Dojo Hokori Meiyo deden 4 leden examen. En alle vier hebben zaterdagavond te horen gekregen dat zei het examen met succes hebben afgelegd.

Senna en Megan zijn geslaagd voor hun 1e kyu, bruine band met gouden streep. Amber mocht haar zwarte band (1e dan) in ontvangst nemen en Crystal mag zich vanaf vandaag sensei noemen, want zij kreeg de derde gouden streep (Sandan) op haar zwarte band. Ook was er nog een verrassing voor de dojo eigenaar Wesley. De bond heeft zijn inzet van de afgelopen jaren voor de bond als bondscoach kumite (vechten) beloond met een 4e gouden streep op zijn zwarte band. 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-