7E11E3C1 E4FC 41B2 A25F 86DA698FFAA1Van 24 t/m 29 oktober 2023 vinden in Boedapest de Wereld Kampioenschappen Senioren & Para-Karate 2023 plaats. De Karate-do Bond Nederland heeft veertien karateka geselecteerd om hieraan deel te nemen. Voor het eerst in de geschiedenis neemt er ook een Nederlandse karateka deel aan de WK Para-Karate.

Elise Reedijk van Budoschool Kai Sei uit Zoetermeer is in augustus 2023 geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Wereldkampioenschappen Para-Karate 2023 in Boedapest,Hongarije. Elise zal uitkomen in de klasse Intellectually Impaired Female K21. Elise zal deel uitmaken van het nationale team van 14 karateka vanuit de Karate-do Bond Nederland.

Aan de deelname van Elise is wel een intensief traject aan vooraf gegaan, van trainingen en deelname aan toernooien tot aan het verkrijgen van (inter)nationale certificeringen en het behalen van licenties. Dit alles resulteerde in maart jl. al in een deelname aan de Europese Kampioenschappen Para-Karate in Guadalajara/Spanje, waar Elise geschiedenis schreef door een bronzen medaille te winnen.

De pas 18-jarige Elise traint nu zes jaar karate bij Budoschool Kai Sei, is meervoudig Nederlands kampioene en hoort sinds begin dit jaar officieel bij de nationale selectie kata U18/senioren. Elise zal met de Nederlandse delegatie en haar coach afreizen naar Hongarije. 

Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, I-/Para-Karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-