Klaverbladloop 2023De Zoetermeerse Atletiek & Recreatiesport Vereniging Ilion organiseert, op 12 november 2023, voor de 46e keer de Klaverbladloop. Ilion vertrouwt erop dat er op deze tweede zondag van de maand weer veel hardlopers en toeschouwers verwelkomd zullen gaan worden voor deze herfstklassieker.

 


Er kan een keuze gemaakt worden uit een 500m jeugdloop (4 t/m 7 jaar), 1 km jeugdloop (8 t/m 12 jaar) en een 5, 10 of 15 kilometer. Bovendien, als je inschrijft onder de naam van je school, dan verzamel je automatisch punten voor het scholieren-kampioenschap van Zoetermeer. Er is dit jaar alleen online-inschrijving via www.ilion.nl/klaverbladloopDe inschrijving is al geopend. Schrijf direct in om verzekerd te zijn van een startbewijs: het aantal deelnemers is maximaal 1500 en vol is vol.

 

Garantie op een goede tijd

Per afstand is er een tijdwaarneming en wordt een klassement opgesteld. Ervaren Ilion lopers helpen de deelnemers een goede tijd neer te zetten: ze zijn herkenbaar aan een pacervlag met daarop de eindtijd die zij gaan realiseren.

Na afloop is er een medaille voor de deelnemers en water aan de finish. De hoofdsponsor Klaverblad zorgt voor gratis verse stroopwafels. In afwachting van de uitslag kunt u genieten van alles wat de kantine van Ilion te bieden heeft, waaronder traditionele erwtensoep met roggebrood met spek.

Start en finish is op het terrein van ARV Ilion aan de Van der Hagenstraat 36 (Van Tuyll Sportpark)


ARV Ilion

Van der Hagenstraat 36

2722 NT Zoetermeer (Van Tuyll Sportpark)

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-